Roos Stelloo logo

- Voorwaarden -

Wat is de levertijd?
Bestellingen worden binnen 2-3 werkdagen verzonden. Mocht het zo zijn een product niet voorradig is dan kan de levering van de bestelling iets langer duren. U krijgt hier netjes een bericht van. Dit is een test.

Wat zijn de verzendkosten?
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
Wil je de bestelling ophalen? Klik dan bij verzendkosten ‘ophalen’ aan.
Producten met formaat A6, A5 en A4 worden aangeboden per brievenbuspost. Brievenbuspost verzendkosten zijn € 4,10 euro.
Meerdere producten of groter dan A4 formaat zijn te groot om per brievenbuspost versturen en worden verstuurd per pakketpost. Pakketpost verzendkosten zijn € 6,75 euro.

Kan je een bestellingen ruilen?
Je kan ruilen door het contactformulier in te vullen. Geef aan welke producten je wilt ruilen en je ontvangt binnen enkele dagen een reactie hoe te retourneren. Houd er rekening mee dat je zelf de terugzending van het product betaalt.

Kan je een bestellingen annuleren?
Je kan de bestelling binnen 8 dagen annuleren. Als je hier gebruik van wil maken vul dan binnen 8 dagen na ontvangst van het product het contactformulier in. Stuur direct na ontvangst hoe te retourneren het product met alle geleverde artikelen in originele staat inclusief de verpakking retour naar het ontvangen postadres. Na ontvangst van het teruggestuurde product wordt het aankoopbedrag teruggestort. Is het product of de verpakking meer beschadigd dan nodig om het product opnieuw te verkopen, dan komt er waardevermindering in rekening. Behandel het product daarom alsjeblieft met zorg. Houd er rekening mee dat je zelf de verzendkosten van het product betaalt.

Is je bestelling beschadigd bij ontvangst?
Stuur direct na ontvangst van je bestelling een mail met een foto van de verpakking en de beschadiging van het product. Uiteraard ontvang je een nieuw product. Indien uit voorraad ontvang je je geld retour.

Heb je een klacht?
Het kan zijn dat je een klacht hebt. Je kunt via het contactformulier laten weten wat de klacht is. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie hoe we het samen kunnen oplossen.
© 2021 Roos Stelloo - Alle rechten voorbehouden - Gerealiseerd door Websitekoers
error: Content is beschermd !!