Roos Stelloo logo

- Over - 

Naast haar werk als grafisch vormgever maakt Roos Stelloo ook handgetekende illustraties. Zacht van kleur met aquarel en potlood. Haar natuurlijke illustraties geven kracht aan een verhaal in prentenboek of tijdschrift. Met creatieve inzet gaat zij voor illustraties die het verhaal onderbouwen, aanvullen en een passend eindresultaat geeft.

Roos groeide op met veel buitenspelen in de grote tuin van haar ouderlijk huis. Daar leerde ze tekenen van opa, terwijl ze luisterde naar zijn verhalen. Door de Vrije School en Grafisch Lyceum kwam haar creativiteit verder tot bloei. Inspiratie voor haar illustraties haalt Roos uit de bloemen- en moestuin waar ze veel te vinden is met haar twee zoons, de kippen en poezen.

Roos is zelfstandig ondernemer vanaf 2008 (Leuker Ontwerp voor geïllustreerde geboorte- en trouwkaarten) met werkervaring als vormgever, illustrator en fotograaf (reclamebranche, stationery en B2B sector). Door deze ervaring is zij bekend met deadlines en worden de handgetekende illustraties op juiste kwaliteit digitaal aangeleverd.

Roos illustreert graag voor uitgevers van prentenboeken en tijdschriften. Wil je graag samenwerken en kennis maken met Roos en haar handgetekende illustraties? Mail dan naar hoi@roosstelloo.nl voor een (bel)afspraak.

- Werkwijze- 

Werkwijze Roos Stelloo
Allereerst maakt Roos graag een keer kennis, dit kan met een koffie op locatie of via een videocall. Dit is een vrijblijvend gesprek. Neem gerust je verhaal, moodboards en al je ideeën mee. Roos heeft in de afgelopen jaren ook veel materiaal verzameld waar je tussen kunt neuzen voor inspiratie. Het is natuurlijk geen probleem als je nog geen idee hebt, Roos barst er namelijk van en voelt vaak goed aan wat bij jou en het verhaal past.
Na het gesprek maakt Roos een vrijblijvend een offerte met auteursrechten en licentievoorwaardes en stuurt ze ook vast haar eerste ideeën en schetsen mee. Na akkoord van de offerte werkt Roos de schets uit naar een voorstel. Na akkoord van dit voorstel wordt de illustratie netjes uitgewerkt. Natuurlijk blijf je bij het proces betrokken en kun je feedback geven zodat we uiteindelijk samen tot een passend eindresultaat zullen komen. De illustraties worden geleverd zoals afgesproken in de voorwaarden zodra de opdracht is afgerond.
© 2021 Roos Stelloo - Alle rechten voorbehouden - Gerealiseerd door Websitekoers
error: Content is beschermd !!