Roos Stelloo logo

Prentenboek: Max & Alfred op reis

Een kind dat gepest wordt, is vaak verdrietig. Max van 7 jaar ontdekt en leert samen met zijn knuffelkonijn Alfred op een droomachtige reis hoe hij sterker in zijn schoenen kan staan tegen pesters. Dit dankzij de wijze woorden van Aron en Karlijn en de toverspiegel.

Schrijfster Suze de Vree uit Den Haag is haar passie gaan volgen en begonnen met het schrijven van kinderboeken. Max & Alfred op reis is haar eerste kinderboek van een serie verhalen.
Max en Alfred is Roos haar eerste geïllustreerde kinderboek in samenwerking met Suze. Suze werd al bij de eerste potlood schetsen al verliefd op het hoofdkarakter Max en zijn pluizige knuffelkonijn Alfred. In de zachte vrolijke kleuren van groen en blauw met het botsende oranje haar kwam Max steeds meer tot leven.

In september 2021 is het boek gelanceerd tijdens de 'Week tegen pesten'. De week erna begon de 'Kinderboekenweek' waar Suze op diverse scholen het verhaal voorlas in combinatie met een teken workshop voor kinderen onder begeleiding van Roos. De reacties van de kinderen waren geweldig!

Materiaal: Aquarel en potlood
Opmaak: Roos Stelloo
Uitgever: Boekengilde

Het prentenboek Max & Alfred op reis is online te bestellen via Boekengilde of bij de kinderboekenwinkel Silvester in Zoetermeer.

.
© 2021 Roos Stelloo - Alle rechten voorbehouden - Gerealiseerd door Websitekoers
error: Content is beschermd !!