Roos Stelloo logo

CREATIVITY BOX: prikkel jouw creativiteit

Linda van Momgemstone en Roos hebben hun creatieve krachten gebundeld met een fantastische box. Kan jij deze donkere maanden wat extra creativiteit gebruiken? Dan is de Creativity Box echt iets voor jou! In de box zit een Momgemstone armband met aventurijn, rozekwarts en tijgeroog. Een notebook met cover illustratie van Roos Stelloo met 20 blanco pagina’s om jou inspiratie of tekeningen in te maken met een mint groene Stabilo HB potlood.

De Momgemstone Creativity armband is met zorg samengesteld door Linda. De aventurijn edelsteen bevordert jouw besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. De rozekwarts geeft jouw gevoel van welbevinden, waar expressie en creativiteit samen komen. En de laatste edelsteen tijgeroog versterkt jouw concentratie en verbetert creativiteit, onrust verminderd en jouw vertrouwen versterkt om uitdagingen aan te gaan.

De illustratie die op de cover van het notitieboekje staat is geïnspireerd op de edelstenen, natuur, de sterrenbeelden en creatieve vrouw. De handgetekende illustratie is gemaakt met aquarel en potlood.

Een mooie box om jezelf of vriendin cadeau te geven deze feestdagen!
Je kan de box bestellen via de webshop van Momgemstone.

.
© 2021 Roos Stelloo - Alle rechten voorbehouden - Gerealiseerd door Websitekoers
error: Content is beschermd !!